Team van Liere media bezoekt MediaCenter Rotterdam

Een verfrissende dag vol inzichten

Donderdag 31 maart zijn Karin, Henk en Miranda van van Liere Media in Emmen naar MediaCenter in Rotterdam geweest om eens te kijken hoe het daar allemaal gaat. Dat is het fijne van SAAM werken in een mooie club, we kunnen delen en leren van elkaar. Miranda vertelt:

“Donderdag 31 maart zijn Karin, Henk en ik naar MediaCenter in Rotterdam geweest om eens te kijken hoe het daar allemaal gaat. We werden ontvangen door Stefan en na een lekker kopje koffie heeft Wouter ons een rondleiding door het pand gegeven. Leuk om te zien, vooral het enorme magazijn met een reachtruck. Dat was indrukwekkend en ik kon het niet laten…. dus mocht ik even mee 17 meter omhoog.

Na de rondleiding kregen we een heerlijke lunch en schoof ook een klant aan die bezig is met de implementatie van een nieuwe huisstijl van een gezamenlijke klant. Daarna heeft Sander Karin de werkzaamheden van hun DTP-afdeling laten zien, waaronder de mogelijkheden van het programma Foleon. Hier werd Karin erg enthousiast van en het lijkt haar mooi om ook dat te leren.

Henk en ik hebben nog met Wouter zitten sparren over hoe MediaCenter Rotterdam hun klanten benadert en wat ze allemaal doen. Hier werden wij ook erg enthousiast van. Deze benadering past voor ons gevoel ook heel goed bij van Liere media. Wij denken echter nog steeds te veel vanuit producties op papier maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Al met al een verfrissende dag waarna we vol energie weer naar huis reden.”

Jouw privacy instellingen

saam.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen