Volop logistieke mogelijkheden

Aan grote mediaproducties kunnen behoorlijke logistieke uitdagingen zitten. Zo kun je te maken hebben met verschillende doelgroepen binnen één campagne. Denk bijvoorbeeld aan verschillende filialen met een eigen adres of een B2C-campagne waarbij je iedereen in zijn eigen woonplaats wil aanspreken. Daar weten wij wel raad mee!

De SAAM professionals snappen namelijk precies hoe de logistiek rondom warehousing en grote mediaproducties met verschillende doelgroepen het meest effectief ingericht kan worden. In samenwerking met distributeurs als DHL, DPD, PostNL, Roteb, Fedex en eigen koeriers hebben we altijd een oplossing die bij jouw wensen past.

Wij zijn er voor jou!

Loopt je zolder, schuur of kantoor over van alle items die in je webshop verkrijgbaar zijn? Of weet je niet goed hoe je warehousing aan moet pakken? Het SAAM warehouse zet de deuren wagenwijd voor je open!

In het ruime warehouse hebben we meer dan genoeg plaats voor jouw voorraad en zorgen we er met alle plezier voor dat jouw voorraadbeheer en distributie vlekkeloos verlopen. Wie weet zie je binnenkort onze SAAM bus wel rondrijden met jouw producten in de laadbak!

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Auto SAAM distributie

Jouw privacy instellingen

saam.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen