Wij gaan op volle kracht vooruit

En dat is precies waarom wij onze krachten bundelen SAAM met onze partners! Als onderdeel van deze mooie club kunnen onze partners alle schakels in communicatie voor klanten met elkaar verbinden. Dat doet iedere partner op eigen wijze, maar altijd met elkaar.

SAAM is een club van professionele communicatiebedrijven met bij elkaar meer dan 250 jaar ervaring en kennis in huis. En door constante ontwikkelingen en groei kunnen we niet alleen offline, maar ook online iedere communicatievraag beantwoorden.

We stellen onze partners met alle trots aan je voor!

Logo partner DrukwerkMAX

DrukwerkMAX

DrukwerkMAX is online specialist in drukwerk voor professionals. Flyers, posters, brochures, duurzame rolbanners… ze kunnen het allemaal. Denk ook aan verzenddozen, gepersonaliseerde verpakkingen en promotionele items. Via de webshop van DrukwerkMAX bestel je simpel en snel het drukwerk dat voor jouw merk mag spreken. En als de nood hoog is, leveren ze heel veel producten zelfs de volgende dag! Wil je dat zij met je meedenken? Dan kan dat ook.

Bezoek de webshop

MediaCenter Rotterdam

MediaCenter Rotterdam is dé communicatiepartner voor grote en kleine bedrijven. Van franchiseketens tot zzp’ers, met MediaCenter Rotterdam aan tafel is het alsof je een extra hand binnen het bedrijf toevoegt. Zij sluiten zich als communicatie consultant het liefst aan zoals voor de klant het beste werkt. Advies, implementatie, distributie… noem het maar op en het wordt geregeld! Van design tot concepting en van signing en lichtreclame tot narrowcasting en drukwerk. MediaCenter Rotterdam doet het!

Ga naar de website

Logo partner MediaCenter Rotterdam
Logo partner Print2Pack

Print2Pack

Print2Pack is er voor verpakkingen voor het MKB. Dit doen zij voor gerenommeerde merken en vooral ook voor private label producenten. Doosjes, sleeves, kopkaartjes in kleine & middelgrote oplages. Print2Pack denkt mee, maakt een ontwerp en uiteindelijk een fysiek model, voordat de productie van start gaat. ‘Ontzorging van kop tot staart’ zoals ze bij P2P graag zeggen.

Lees hier meer

SchuttersMGZ

Bij SchuttersMGZ vind je druk-, print- en communicatiewerk van de allerhoogste kwaliteit. Uiteraard voor een scherpe prijs, want ook dat vinden we belangrijk! Er wordt gewerkt in de moderne drukkerij met een high-end machinepark en alles is simpel en snel geregeld via je vaste contactpersoon. Hier gaat men voor hoge leverbetrouwbaarheid en drukgarantie met oog voor het klimaat en de toekomst.

Bekijk de website

Logo SchuttersMGZ
Logo partner van Liere media

van Liere media

Jouw boodschap, verhaal of merk verdient het om optimaal zichtbaar te zijn. En bij van Liere media ben je verzekerd van kwaliteit en betrokkenheid. Mensen met een luisterend oor, vakbekwame handen en ogen die verder kijken dan de standaard. Unieke producties zijn hun expertise en zij overtreffen dan ook graag de verwachting van klanten. Of het nu gaat om het afleveren ruim voor een krappe deadline, hoogwaardige kwaliteit of de beste of meest creatieve communicatieoplossing.

Op de website lees je meer

 

SAAM komen we nog verder!

Hoe kunnen wij jou helpen? Stel hier je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Jouw privacy instellingen

saam.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen