Neon saam signing

Visuele communicatie die klikt

Signing is alles wat te maken heeft met offline communiceren met de doelgroep op een manier die direct aanspreekt, in tekst en beeld op plaatsen die voor jouw merk en de doelgroep relevant zijn. Lichtreclame draagt hier nog eens extra aan bij!

Denk bijvoorbeeld aan het exterieur van het pand: vlaggen en banieren, parkeerbordjes, aanwijsborden, stickers, doosletters op de gevel en meer. Maar ook in het interieur zoals wandbekleding, bewegwijzering of informatievoorziening middels schermen. En uiteraard valt ook beursaankleding onder signing. De SAAM professionals helpen je daar graag bij!

Alles is signing

Met signing doelen we dus op alles wat een merk aan fysieke communicatiemiddelen inzet om de doelgroep aan te spreken. Bewegwijzering, doosletters, bestickering, abri’s, spandoeken, geveldoeken, vlaggen, raamfolie, wandbekleding, plaatmateriaal, banners en meer.

Overal waar jouw boodschap van het moment op geplaatst kan worden is onderdeel van signing. Dus ook dat bordje bij de brainstormkamer of ingang van jouw pand.

SAAM signing
Signing SAAM

Laat zien wie je bent!

Wij nemen de zorg voor signing en lichtreclame volledig voor je uit handen. Van concept tot ontwerp en van bestelling tot plaatsing. Jij hoeft alleen maar na te denken over de doelstellingen en uiteindelijk ontzettend blij zijn met resultaat natuurlijk!

Effecten van signing:

  • Pakt de aandacht van de doelgroep
  • Draagt bij aan de herkenbaarheid van het merk
  • Geeft een nieuwe dimensie aan zichtbaarheid onder de doelgroep
  • Geeft een indruk om nooit meer te vergeten.
 

Hier wil ik meer over weten!

Kunnen wij je helpen met rake communicatie? Stel ons al je vragen en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Jouw privacy instellingen

saam.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen