Communiceer via schermen

Actueel, exclusief en persoonlijk communiceren doe je middels narrowcasting. Spreek klanten, bezoekers of medewerkers gericht aan via schermen en een gepersonaliseerde narrowcasting uitzending. Volledig in stijl en altijd met een realtime boodschap in beeld!

  • Gepersonaliseerd communiceren met de doelgroep
  • Maak jouw communicatie een echte belevenis
  • Actueel communiceren door flexibele content creatie
  • Door professionals geïmplementeerd en opgeleverd.
SAAM narrowcasting

“Narrowcasting is communicatie via schermen. Je communiceert intern of extern een boodschap zoals jij dat wilt. Realtime en on time!”

SAAM Narrowcasting

Specifiek communiceren met een breed publiek

Narrowcasting wordt steeds vaker ingezet. In beginsel om interne communicatie te verbeteren. Denk aan bewegwijzering, indeling van teams, clusters, eventmanagement en huishoudelijke mededelingen. Maar ook steeds vaker is narrowcasting een direct communicatiemiddel naar klanten en bezoekers.

Informeren, enthousiasmeren, activeren

Middels narrowcasting draag je vanuit één centraal punt informatie over op de beoogde ontvanger. Dat kan via een los scherm, maar zoals beschreven ook een reeks verbonden schermen, die op specifieke locaties en tijdstippen informatie, kennis of entertainment afspelen.

Dat wil ik ook!

 

Wil je meer weten over narrowcasting?

Maak een afspraak met de SAAM professionals! Laat hieronder je gegevens achter en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Jouw privacy instellingen

saam.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen