SchuttersMGZ versterkt met DrukwerkMax B.V.

In tijden van Corona en vergaande digitalisering heeft Schuttersmagazijn juist besloten om verder te  ontwikkelen als grafische onderneming en versterkt met DrukwerkMAX aan hun zijde. Directeur Pieter Brundel heeft recent de aandelen van Schuttersmagazijn en de overige grafische bedrijven uit de SMG groep van Wim van Rijswijk overgenomen, omdat hij gelooft dat drukwerk een onmisbare rol zal blijven spelen in de communicatie.

Met de overname van DrukwerkMax B.V. in Duiven voegt Schuttersmagazijn een extra dimensie toe aan het totale aanbod. Pieter Brundel:  “We streven naar een efficiënte, proces gestuurde productie met een hoge klantfocus en lokale persoonlijke aanwezigheid. Wij willen graag onze kennis en productiemogelijkheden op eenvoudige wijze ontsluiten voor onze afnemers en partners. Daar waar het kan hebben internetdrukkerijen zoals DrukwerkMax.nl een sterke toegevoegde waarde voor de klant en zorgen de directe koppelingen middels portals van onze eindklanten of met onze online partners voor een optimaal orderproces, maar het is belangrijk dat we blijven onthouden dat mensen zaken doen met mensen. Elkaar echt kennen en begrijpen en zo mee kunnen denken in het communicatieproces van onze klanten, daar ligt onze kracht”. 

SchuttersMGZ Brundel Drukwerkmax

Echtgenote Barbara gaat ook mee in het ondernemerschap en zal zich juist op het gebied van marketingcommunicatie bezig gaan houden om de interactie tussen mensen in- en extern zo optimaal mogelijk te laten verlopen.  Barbara Brundel: “We zijn trots op onze kwaliteit en vakmanschap en natuurlijk gaan we voor een grote mate van efficiency, maar we willen ook zorgzaam zijn voor de wereld met aandacht voor milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat zit in ons eigen DNA, zowel zakelijk als privé.”

Naast Schuttersmagazijn B.V. in Hasselt en DrukwerkMAX B.V. in Duiven, heeft Schuttersmagazijn dochterondernemingen; Van Liere Media in Emmen, SMG Print in Vaassen en haar deelneming in Twigt Grafimedia in Moordrecht. Schuttersmagazijn heeft daarbij een strategische samenwerking met MediaCenter Rotterdam.

We kunnen met de verschillende bedrijven heel veel zelf ontwerpen, produceren, afwerken en geheel verzorgen. Alle moderne offset- en digitale technieken hebben we in huis. Maar voor onze klant telt alleen dat we zijn verwachtingen kunnen waarmaken of beter nog, overtreffen. Wij begrijpen wat onze afnemer echt nodig heeft in zijn bedrijfsvoering en daarom vinden wij het belangrijk dat wij dichtbij onze klanten staan en zijn taal spreken’.

Als Schuttersmagazijn blijven wij zoeken naar het verbreden van ons aanbod van producten om de communicatie strategie van onze klanten te kunnen ondersteunen. Al deze producten en nog veel meer zijn uiteraard ook heel eenvoudig te bestellen via de webshop.

Jouw privacy instellingen

saam.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen